Referenssit

Ilkka Ruutu, Kiinteistöjohtaja / Helen Oy

Olemme toteuttaneet ison organisaatiouudistuksen ja ulkoistuksen, mihin liittyen tarvittiin uutta osaamista avainrooleihin. Ennakolta selkeäksi arvioitu rekrytointitehtävä osoittautuikin tietyissä rooleissa erittäin haastavaksi, mutta Jani Kallion sinnikkyydellä, verkostoilla ja hyvällä palveluasenteella homma hoitui; yhtään kiveä ei jäänyt kääntämättä ja lopputulos oli mitä mainioin.

Tarja Brandt, Talousjohtaja / Biolan Group

Yhteistyömme Jani Kallion ja Mentekin kanssa on jatkunut menestykkäästi jo vuosia, ja Jani on oppinut tuntemaan toimintatapamme. Olemme rekrytoineet Mentekin avulla osaajia asiantuntija- ja päällikkötehtäviin sekä johtoon, myös harvinaisemmille toiminta-alueille. Säästää merkittävästi omaa aikaamme, kun voimme antaa kokonaisvastuun henkilön hankintaprosessista Mentekille. Jani keskustelee sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa ja saa heistä irti tarvittavat asiat, niin rekrytoivista esihenkilöistä kuin hakijoista.

Juho Lehtinen, Suunnittelujohtaja / Bronto Skylift Oy

Olemme toteuttaneet viime vuosien aikana menestyksekkäästi useita rekrytointeja yhteistyössä Mentekin kanssa. Jani Kallion palvelualttius ja asiantuntevuus on saanut meidät kääntymään Mentekin puoleen kerta toisensa jälkeen. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja luottamus Janin ammattitaitoon on vahvistunut onnistuneiden rekrytointien kautta. Olemme pystyneet joustavasti hyödyntämään eri rekrytointikanavia ja toimintamalleja tehtävänimikkeen vaativuuden mukaan. Erityisen tärkeänä koen, että voin aina luottaa Janin ihmisläheiseen asenteeseen hakijoitamme kohtaan. Positiivinen hakijakokemus on meille tärkeää ja tästä olemme myös saaneet kiitosta.

Ida Kuvaja, HR Director / Accountor HR Solutions Oy

Mentekin asiantuntijat reagoivat nopeasti ja ovat aina palvelualttiina ottamaan vastaan haastavimmatkin toimeksiannot. Asiantuntijat ovat onnistuneet löytämään meille rekrytoinnin ja suorahaun kautta vaikeasti löydettäviä IT-alan osaajia palkka- ja HR-järjestelmiemme tuotekehityksen pariin. Asiantuntijoiden vahva kokemustausta rekrytointialalta näkyy kyvyssä käydä syvällisempiä keskusteluja hyvinkin erilaisten ammattilaisten kanssa. Vahva ymmärrys eri liiketoiminnoista ja ammattialoista tukee taitoja löytää oikeita osaajia ja tämä merkitsee meille eniten rekrytointikumppanin valinnassa.

Jouni Teppo, Toimitusjohtaja / Sisu Akselit Oy

Mentekin taustalla on osaamista, jota olemme hyödyntäneet Sisu Akseleiden rekrytoinneissa ja suorahakutarpeissa. Mentekin konsultti Jani Kallio on ollut mukana useissa avainroolien rekrytoinneissamme mm. taloushallinnon, tuotekehityksen ja myynnin alueella. Janin lähtökohtana on aina ollut asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen, jolloin rekrytointiprosessiin osataan hakea asiakastarpeet täyttäviä kandidaatteja. Jani on työssään joustava ja asiakaslähtöinen.

Sari Pousi-Heinonen, Henkilöstöpäällikkö / Kiertokapula Oy

Yhteistyömme Jani Kallion kanssa on kattanut rekrytoinnin koko prosessin rekrytoinnin suunnittelusta ja kampanjatoteutuksista suorahakuihin asti niin toimitusjohtaja- ja asiantuntijarekrytoinneissa kuin kesätyöntekijähauissa. Arvostamme rekrytointikumppanissamme osaamista, kokemusta ja vastuullista työskentelyotetta.

Jari Lehtimäki, Toimitusjohtaja / Primo Finland Oy

Olemme Primolla hyödyntäneet Mentekin ja heidän asiantuntijoidensa osaamista vuosia. Heidän rekrytointipalveluidensa kautta olemme palkanneet asiantuntijoita henkilöstöhallintoon, myyntiin, Lean-kehitykseen sekä tuotannon kehitystehtäviin. Yhteistyö heidän kanssaan on pelannut hyvin ja rekrytoidut henkilöt ovat soveltuneet tehtäviinsä, sekä istuneet organisaatioon ilman ongelmia. Meistä on ollut tärkeää, että rekrytoija tuntee meidät niin hyvin, että osaa hakea meille oikeita tyyppejä. Primo aikoo myös jatkossa käyttää Mentekin palveluita.

Tero Helin, Kehitysjohtaja Kiertokapula Oy

Hakiessani paikkaa Kiertokapula Oy:n kehitysjohtajaksi koin prosessin heti ensimmäisestä puhelusta lähtien onnistuneeksi. Vaikka lisätietojen antajana olikin rekrytointiyritys, kysymyksiini vastattiin oikein asiantuntevasti. Prosessi venyi kohdallani odottamastani, mutta minut pidettiin oikein hyvin selvillä tilanteestani, josta kiitos kuuluu rekrytointiyritykselle. Omakohtainen kokemus on, että uskaltaisin antaa työnhakijakokemuksen tämän yrityksen hoidettavaksi.

Kaisa Paavola, HR-vastaava Primo Finland Oy

Hain uutta työpaikkaa Primo Finlandin HR-vastaavana ja Mentekin Jani Kallio haastatteli minut tehtävään. Monivaiheisen rekrytointiprosessin aikana minuun oltiin yhteydessä useasti ja positiivisen valintapäätöksen jälkeen sain Mentekiltä myös onnittelupuhelun. Mentek on auttanut jopa vanhan työpaikkani rekrytointiprosessissa välittämällä potentiaalisia hakijoita! Yrityksen toiminta oli asiantuntevaa ja ystävällistä hakijan näkökulmasta koko prosessin ajan.

Isto Ahonen, Yksikön päällikkö SMH-Uretan Oy

Mentekin Jani Kalliolla oli CV:ni ja niinpä hän eräänä päivänä kertoi löytäneensä osaamiseeni ja kokemukseeni sopivan paikan. Jani kertoi SMH-Uretanin yksikönpäällikön paikasta ja työhaastattelu järjestyi nopeasti seuraavalle päivälle. Rekrytointivaiheeseen kuului muutama tapaaminen ja neuvottelujen jälkeen syntyi myös työsopimus. Ilman Janin asiantuntevaa apua tämä tilaisuus olisi mennyt ohitse. Jani on pitänyt yhteyttä koko rekrytoinnin ajan aktiivisesti ja ollut siinä tukena. Jani Kalliota ja Mentekiä voin lämpimästi suositella työpaikan vaihdon tullessa ajankohtaiseksi.

Helena Mörö, Key Account Manager, Novarbo Oy

Prosessissa oli hienoa, kun koko ajan pidettiin ajan tasalla tilanteesta ja miten homma seuraavaksi etenee. Hausta jäi mieleen, että se tehtiin ihminen ihmiselle eikä mukana ollut turhaa pönötystä. Arvostan myös sitä, että Mentek vaikutti tuntevan asiakkaan ja tulevan esimiehen toiveet ja tarpeet. Tilanteessa pystyi tällöin myös itse puntaroimaan onko työpaikka ja tiimi juuri se parhaiten itselle sopiva.