Rekrytointipalvelut

Tarjoamme nykyaikaiseen ja monikanavaiseen rekrytointiviestintään pohjautuvia rekrytointipalveluita sekä kokonaispalveluna että toiveidesi mukaisina osakokonaisuuksina.

Kokemuksella ja ymmärryksellä. Yli 20 vuoden kokemuksen koulimina meillä on valmiudet pureutua syvälle yrityksesi liiketoimintaan, osaajatarpeeseen ja yrityskulttuuriin. Olemme toteuttaneet onnistuneesti satoja rekrytointeja kymmenille yrityksille useilla eri toimialoilla. Osaamisemme avulla markkinoimme yrityksesi ja avoimen roolin mahdollisuudet sekä löydämme hakijoiden joukosta soveltuvimmat osaajat. 

Yrityksesi näköistä rekrytointiviestintää ja hakijakokemuksia. Rakennamme monikanavaisen, houkuttavan ja tuloksiin johtajavan rekrytointikampanjan, jonka viesti on aina yrityksesi näköistä. Tarjoamme rekrytoinnillesi näkyvyyden myös Mentekin verkostoihin sekä Talent Community -osaajatietokantamme hakijoille. Työnhakijoille hakeminen on tehty helpoksi ja heidät kohdataan yksilöllisesti.

Avoimesti ja läpinäkyvästi. Saat online-näkymän rekrytointiprosessin tilanteeseen ja toimeksiantosi hakijoihin. Pääset osallistumaan rekrytointiin toivomallasi tavalla ja olet jatkuvasti tietoinen prosessin etenemisestä. Olemme sinun ja hakijoiden tukena koko rekrytointiprosessin ajan.

Rekrytointia on mahdollista tukea myös suorahaun keinoin (hybridipalvelu).

Hyötysi Mentekin rekrytointipalveluista

  • Voit luottaa rekrytoinnin onnistumiseen ja samalla keskittyä ydintehtäviisi
  • Rekrytointiviestisi tavoittaa oikeat osaajat ja saat sille laajan näkyvyyden
  • Rekrytointisi toteutuu suunnitellusti ja tehokkaasti
  • Kokenut ammattilainen auttaa sinua löytämään ja tunnistamaan hakijoiden joukosta soveltuvimman osaajan – työllämme on myös takuu
  • Positiivinen asiakas- ja hakijakokemus syntyy osaavien konsulttiemme ja rekrytointijärjestelmä Talent Adoren avulla.

Tutustu myös suorahaku-, soveltuvuusarviointi– ja valmennuspalveluihimme!