Soveltuvuusarviointi

Tarjoamme soveltuvuusarviointipalveluita rekrytointipäätöksesi tueksi yhteistyössä kumppanimme Dexterin kanssa. Käytössämme ovat sertifioidut psykologit ja parhaat arviointimenetelmät. Olemme valinneet kumppanimme tarkkaan, jotta voimme yhdessä tarjota yrityksellesi luotettavaa, ketterästi toteutettua sekä asiakas- ja hakijakokemuksia tuottavaa arviointipalvelua.  

Huolellisen perehtymisen ja ymmärryksen kautta rakennamme yksilöllisen ja tuloksekkaan arviointikokonaisuuden. Arvioinnit toteutetaan ketterästi ja luottamuksellisesti verkko- ja läsnäoloarviointeja yhdistäen ja olemme tukenasi valinta- ja päätöksentekoprosesseissa. Hakijalle moderni ja asianmukaisesti toteutettu soveltuvuusarviointi on miellyttävä ja itsestä lisätietoa antava kokemus.

Soveltuvuusarvioinnin avulla saat syvällisempää tietoa hakijan työkäyttäytymisestä, johtamis- ja työskentelytyylistä, motivaatiotekijöistä ja kykyrakenteesta kuin haastattelun avulla. Psykologinen soveltuvuusarviointi ei ole yksittäinen soveltuvuustesti, vaan se perustuu monimenetelmälliseen arviointiin, joka tutkitusti ennustaa tarkemmin tulevaa työkäyttäytymistä. Sertifioitu psykologi osaa valita parhaat arviointimenetelmät ja tulkita arvioista saatuja tuloksia syvällisesti arvioidun tehtävän näkökulmasta.

Tutustu myös rekrytointi-, suorahaku– ja valmennuspalveluihimme!