Yrityksille

Tarjoamme kokemuksella ja osaamisella palveluita, jotka ovat tukemassa yrityksesi menestystä niin kasvussa kuin muutostilanteissakin. Palvelumme on kehitetty 2020-luvun tarpeisiin ja ne joustavat toiveidesi mukaisesti. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa.

Rekrytointeja ja suorahakuja teemme tekijöistä, asiantuntijoista, esihenkilöistä aina ylimpään johtoon asti. Teemme aktiivista yhteistyötä niin pk-yritysten kuin kotimaisten ja kansainvälisesti toimivien suuryritystenkin kanssa.

Meillä on laaja ymmärrys eri toimialoista ja välitämme osaajia lähes kaikkiin yrityksen toimintoihin; johto, HR, ICT, myynti ja asiakkuudenhallinta, markkinointi ja viestintä, talous ja hallinto, osto ja hankinta, tuotekehitys, asiakaspalvelu, logistiikka, tuotanto jne.

Mentekin rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluiden lisäksi käytössäsi ovat myös tarkkaan valittujen kumppaneidemme palvelut, kuten soveltuvuusarvioinnit, esihenkilö- ja johdon valmennukset sekä henkilöstövuokrauspalvelut. Kumppaneiden valinnassa olemme painottaneet samoja korkeita osaamis- ja palvelulaatutekijöitä, joita itsellemme asetamme.

Tutustu referensseihimme.