Suorahakupalvelut

Tarjoamme suorahakupalvelua sekä kokonaisvaltaiseen toimiala- ja osaajakartoitukseen perustuen että ketterämmin vaihtoehdoin. Aina ammattitaitoisesti ja luottamuksella. Suorahakupalvelumme sisältää ylemmän johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytoinnit.

Kokemuksella modernisti. Osaamisemme taustalla on näytöt lukuisista onnistuneista toimeksiannoista ja 20 vuoden aikana jalostunut ymmärrys suorahaun parhaista käytännöistä. Palvelumme joustaa ja reagoi nopeasti muuttuvan nykymaailman tarpeisiin.

Suorat kontaktit osaajiin. Verkostoidumme tuhansien eri alojen osaajien kanssa ja yhdistämme heidän ja yritysten päämääriä. Hallitsemme kontaktin avaamisen ja tavan markkinoida yrityksesi ja avoimen roolin houkuttavasti.

Laadukkaasti ja luottamuksella. Aloitamme huolellisella tutustumisella yrityksesi organisaatioon, liiketoimintaan, yrityskulttuuriin ja osaajatarpeeseen. Näin varmistamme prosessin sujuvan etenemisen, liiketoimintaa tukevan luottamuksellisen toteutuksen sekä tavoitellun lopputuloksen. Löydämme osaajat, tunnistamme osaamisen ja edistämme suorahakua tehokkaasti kohti valintapäätöksiä.

Suorahakua on mahdollista tukea myös rekrytointiviestinnän keinoin (hybridipalvelu).

Hyötysi Mentekin suorahakupalveluista?

  • Laaja kontaktipinta valikoituun osaajapotentiaaliin research-prosessimme ja verkostomme kautta
  • Ei aktiivisten työnhakijoiden löytäminen, kontaktointi ja kiinnostuksen herättäminen
  • Rekrytoinnin toteutus ilman julkista näkyvyyttä silloin kun anonymiteetti on tarkoituksenmukaista
  • Ratkaisu löytyy haastavimmissakin osaajatarpeissa
  • Ammattitaitoinen kumppani, joka rakentaa asiakkuuksiaan suunnitelmallisesti ja välttää palvelua rajoittavien tai jopa estävien off limit -rajoitteiden syntymisen

Tutustu myös rekrytointi-, valmennus– ja soveltuvuusarviointipalveluihimme!