Valmennuspalvelut

Mentekin palveluvalikoimaan kuuluu uravalmennuspalvelut muutostilanteisiin sekä esihenkilöiden ja johdon valmennukset.

Uravalmennuspalvelut

Liki jokaisen yrityksen menestystarinaan kuuluu muutostilanteen kohtaaminen, ennemmin tai myöhemmin. Henkilöstön määrään tai osaamisen tarpeisiin liittyvissä muutoksissa punnitaan yrityksen tahtotila työntekijöistä huolehtimiseen ja halu rakentaa työnantajamielikuvaa kestävästi.

Uravalmennuspalvelut ovat ratkaisu muutostilanteissa. Valmennuksissa autamme muutostilanteeseen joutuneita työntekijöitä kohtaamaan haasteet ja löytämään tien uusille urapoluille. Samalla yrityksesi osoittaa välittävänsä työntekijöistään ja täyttää muutosturvaan liittyvän velvoitteen työllistämistä edistävien valmennusten ja koulutuspalveluiden osalta. Kokeneet ja itsekin muutostilanteita kohdanneet valmentajamme osaavat luoda uskoa ja innostusta tulevaan työnhakujaksoon ja uuteen suuntaan uralla.

Valmennuksen tuloksena valmennettava saa kokonaiskuvan onnistumiseen johtavasta työhakuprosessista. Varmuus tulevaisuuden tahtotilasta ja urapolkuvaihtoehdoista kasvaa, samoin kyky tuotteistaa, markkinoida, viestiä ja myydä oma osaaminen. Valmennettava saa konkreettiset eväät työnhaun eri vaiheisiin liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi CV:n ja hakemuksen laatimisesta tai haastatteluihin valmistautumisesta.

Valmennuskokonaisuutta on mahdollista täydentää myös psykologisilla resurssikartoituksilla sekä erilaisilla hyvinvoinnin ja voimaantumisen työpajoilla.

Esimiesten ja johdon valmennukset

Esimies- ja johtamistyössä onnistuminen on yksi yrityksen menestyksen edellytyksistä. Mentek on mukana edistämässä kannustavaan, innostavaan ja ihmisläheiseen johtamiseen perustuvaa osaamista. Valmennustarjontaan kuuluu mm. erilaisia johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyyn valmentavia kokonaisuuksia, johdon mentorointia ja sparrausta sekä monia esihenkilöiden työtä tukevia valmennuksia.

Valmennuksien toteuttajiksi olemme valinneet kumppaniverkostoomme kokeneet ja osaavat yritykset valmentajineen. Kumppaneitamme ovat Dexter ja Deep Lead.

Tutustu myös rekrytointi-, suorahaku– ja soveltuvuusarviointipalveluihimme!